Paniek in puntmutsendorp

Theatergroep Junto

Prinsen en prinsessen opgelet; in de herfstvakantie wordt Arnhem omgetoverd tot heuse sprookjesstad tijdens de tiende editie van het Sprookjesfestival. Tijd dus voor een feestje! Door de hele stad kan je genieten van sprookjesachtige voorstellingen, tentoonstellingen en workshops met theater, dans en muziek. En zo ook bij Huis van Puck!

Tijdens het Sprookjesfestival stelt Huis van Puck haar theaterzaal beschikbaar voor een echt SprookjesFEEST. 3 Theatergroepen programmeren tussen 15 en 22 oktober diverse leuke kindervoorstellingen in de gezellige theaterzaal van de Klarendalse Kazerne. Er worden zowel ’s morgens als ’s middags voorstellingen geprogrammeerd en een kaartje kost maximaal € 3,00 p.p.

Puck; de bewoner van Huis van Puck, beter bekend als het duiveltje van Midzomernachtdroom, zou het ontzettend leuk vinden als jij verkleed komt naar de voorstelling. Dus trek je mooiste prinsessenjurk aan, kom als stoere ridder (met of zonder paard) of bind je vleugels achter en vlieg als fee onze kant op. Het kan Puck niet gek genoeg zijn!

Programma:

Paniek in Puntmutsendorp (4+) – Theatergroep Junto
In het puntmutsendorp wonen allemaal kabouters met hun eigen talent vredig bij elkaar. Totdat er op een dag een enge, gemene draak het dorp binnenvalt. Althans, dat denken de kabouters. Want draken zijn toch altijd gevaarlijk en eng? Samen bedenken ze een plan om de draak te verjagen waarbij ze ieder gebruik maken van hun eigen talent. Maar… is die draak wel zo eng en gemeen als dat ze gedacht hadden?Genre: theater
Leeftijd: 4 +

Dagen:
Zondag 15 oktober: 15:00 en 16:00 uur
Woensdag 18 oktober: 15:00 en 16:00 en 17:00 uur

Locatie: Huis van Puck
Adres: Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem

Duur: 25 minuten
Entree: 3,-
Reserveren: www.huisvanpuck.nl/event/sprookjesfestival-5/