Het verjaardagsfeest van mevrouw Stippel

Theatergroep Ons Genoegen

Prinsen en prinsessen opgelet; in de herfstvakantie wordt Arnhem omgetoverd tot heuse sprookjesstad tijdens de tiende editie van het Sprookjesfestival. Tijd dus voor een feestje! Door de hele stad kan je genieten van sprookjesachtige voorstellingen, tentoonstellingen en workshops met theater, dans en muziek. En zo ook bij Huis van Puck!

Tijdens het Sprookjesfestival stelt Huis van Puck haar theaterzaal beschikbaar voor een echt SprookjesFEEST. 3 Theatergroepen programmeren tussen 15 en 22 oktober diverse leuke kindervoorstellingen in de gezellige theaterzaal van de Klarendalse Kazerne. Er worden zowel ’s morgens als ’s middags voorstellingen geprogrammeerd en een kaartje kost maximaal € 3,00 p.p.

Puck; de bewoner van Huis van Puck, beter bekend als het duiveltje van Midzomernachtdroom, zou het ontzettend leuk vinden als jij verkleed komt naar de voorstelling. Dus trek je mooiste prinsessenjurk aan, kom als stoere ridder (met of zonder paard) of bind je vleugels achter en vlieg als fee onze kant op. Het kan Puck niet gek genoeg zijn!

Programma:
Zaterdag 21 oktober
15.30u: Het verjaardagsfeest van mevrouw Stippel (4+)

Het verjaardagsfeest van mevrouw Stippel (4+) – Theatergroep Ons Genoegen
Mevrouw Stippel is haar verjaardagsfeest aan het voorbereiden. Ze dekt de tafel en legt slingers en ballonnen klaar. Maar elke keer als ze de kamer binnenkomt is er iets veranderd. Wie doet dat toch steeds?

 Genre: theater
Leeftijd: 4 +

Dagen:
Zaterdag 21 oktober: 15:30

Locatie: Huis van Puck
Adres: Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem

Duur: 25 minuten
Entree: 3,-
Reserveren: www.huisvanpuck.nl/event/sprookjesfestival-3/