SprookjesKaravaan

Vorig jaar zijn we gestart met de SprookjesKaravaan. Een initiatief voor en door Arnhemmers dat tijdens het Sprookjesfestival exclusief te zien is, dus mis het niet en maak het mee! 

Gratis voorstelling + strippenkaart
Toegang tot de SprookjesKaravaan is gratis, je bent van harte welkom bij de voorstelling Rijnie Rijn Skipt. Wil je meedoen? Voor €1,50* koop je een strippenkaart waarmee kinderen aan kunnen sluiten bij de acitivteiten die we tijdens de SprookjesKaravaan in de wijken organiseren; er is een springkussen, je kunt je eigen masker maken of een toverstaf knutselen, er zijn plaktattoos, we lezen voor, er is een echte kabouterlimonadefontijn en nog meer! Kom ook en vertel het aan al je vriendjes, want hoe meer zielen, des te meer vreugd!

De SprookjesKaravaan is gemaakt door wijkbewoners uit de wijken Malburgen, Geitenkamp, het Broek en Presikhaaf en zal tijdens het Sprookjesfestival in diverse wijken te zien zijn. Dit initiatief is mede tot stand gekomen dankzij de samenwerking met Rozet, Rijnstad kinderwerk, Vrijwilligerscentrale Arnhem en COA.

Weten wanneer de Sprookjeskaravaan bij jou in de buurt is? Check het hier!