TIPS

Er is weer flink wat te beleven dit Sprookjesfestival! Maar waar begin je je bezoek? Hier ben je aan het juiste adres. We helpen je graag een handje, zodat jouw bezoek aan het Sprookjesfestival goed kan starten!

Wat is er te doen?
Er zijn flink wat sprookjesachtige speurtochten, films, workshops en voorstellingen te vinden deze herfstvakantie.

Donderdag 19 oktober

Bekijk het gehele dagprogramma voor 19 oktober

Vrijdag 20 oktober
De SprookjesKaravaan trekt vandaag voor het laatst de wijk in en staat bij Winkelcentrum Presikhaaf. Op de Kortestraat in het centrum van Arnhem kun je naar het poppenspel Drakentongetje van Theater Kees & Koos gaan kijken. In de Steile Tuin kun je genieten van het Kabouterdorp, daar in de buurt kun je het Watermuseum vinden waar ook activiteiten te doen zijn én je naar een sprookjesachtige voorstelling van het Schimmentheater kunt. Heb je gereserveerd voor de voorstelling Repelsteeltje? Kom iets eerder naar Musis & Stadstheater en sluit aan bij de activiteiten in de Theaterspeeltuin! Maar er is nog meer te beleven:

Bekijk het gehele dagprogramma voor 20 oktober

Zaterdag 21 oktober
Dansgezelschap LethDansant staat vandaag in theater Het Hof met hun prachtige voorstelling De Indische Waterlelies. Ook Troef Theater heeft een primeur: hun voorstelling Allemaal Beestjes wordt vandaag voor het eerst in de Molenplaats aan de rand van Sonsbeek Park gespeeld. Leuk in combinatie met een bezoekje aan de Steile Tuin! Maar er is meer:

Bekijk het gehele dagprogramma voor 21 oktober

Zondag 22 oktober 
We sluiten het Sprookjesfestival af met een heus SprookjesFeest! Vanaf 14.00 uur ben je welkom in Rozet Arnhem voor een feestelijke middag vol activiteiten. Lees meer en kom ook! Maar er is meer te doen:

Bekijk het gehele dagprogramma voor 22 oktober