.
 
 
              

Het betoverende sprookjesbal

Raak!

Voor stoere Prinsen & prachtige Prinsessen.

Na de eerste theatershow 'Raak! En de Magische Schoentjes' komen Daan, Nouk en Sharon nu in 2018 met hun gloednieuwe theatershow 'Het Betoverende Sprookjesbal'. Een sprankelende theatershow voor stoere Prinsen & prachtige Prinsessen.

Het Verhaal

Na het lezen van het verhaal over het sprookjesmysterie van Het Sprookjesbal belanden Daan, Nouk en Sharon in een spannende tocht op zoek naar het Sprookjesbal.
Op weg naar het prachtige kasteel, waar het Sprookjesbal van de Prins zal plaats vinden. Maar wat de meiden niet weten is dat de drie boze zusters er een stokje voor willen steken, zodat de meiden niet uitgenodigd worden. Ze belanden diep in het sprookjesbos op zoek naar naar het kasteel. Ontvangen ze de uitnodiging om aanwezig te zijn?

Een heerlijke familievoorstelling vol humor en spanning, waarbij ook de hulp van de kinderen wordt gevraagd.

Ze horen het trompetgeschal in de verte, maar lukt het Daan, Nouk en Sharon om op tijd te komen op het officiële bal en samen met de kinderen te schitteren op het Sprookjesbal?

Sprookjesbal
Daan, Nouk en Sharon nodigen alle kinderen uit om in hun mooiste jurk of coolste outfit te komen en en doe mee aan het Sprookjesbal. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling ontmoet je Daan, Nouk en Sharon in het echt, en tijdens de uitgebreide Meet & Greet kun je op de foto en nog even lekker swingen op een heus Sprookjesbal.

De kassa en Foyer zijn vanaf 14:30 uur geopend en deze voorstelling is inclusief ranja, exclusief andere drankjes.
Wij beschikken niet over stoelverhogers, dus neem gerust een kussen (of autozitje) mee.

www.ditisraak.nl


 

 Genre: muziek
Leeftijd: 3 +

Dagen:
Zondag 14 oktober: 15:00 uur

Locatie: Posttheater
Adres: Rosendaalsestraat 27, Arnhem

Entree: 10,00 euro
Reserveren: Klik hier om te reserveren