.
 
 
              

Alle Gekheid op een toverstokje

De Zingende Zeemeerminnen

De Zingende Zeemeerminnen hebben een toverstokje gevonden, maar de dingen die ze daarmee tevoorschijn toveren zijn wel heel erg vreemd.

Alle Gekheid op een toverstokje is een knotsgekke meezing voorstelling voor de allerkleinsten. Boordevol bekende kinderliedjes en vol met vreemde dingen,  begeleid door onze gitaarzeemeermin Susanne Tempel.

De Zingende Zeemeerminnen maken korte voorstellingen voor kinderen en volwassenen voor festivals en op locatie. De zeemeerminnen betoveren hun publiek met zielstrelende melodieën, feeërieke kostuums en smakelijke sprookjes.

Sopranen Tenar van Kooten Niekerk en Jennifer van der Hart  zongen al voor hun conservatoriumstudies samen in muziektheatervoorstellingen.
Een paar jaar geleden sloeg hun fantasie op hol tijdens het zingen van een Purcell-duet en waren de Zingende Zeemeerminnen geboren.
Inmiddels zijn Wieke de Keijzer en Anne Ermens ook vaak als zeemeermin te zien.
In hun voorstellingen bundelen deze waternimfen hun talenten en ervaring met verrassend, welluidend en soms hilarisch resultaat.

De staarten van de zeemeerminnen, de kostuums, rekwisieten en dieren uit De Nachtegaal en De Kleine Zeemeermin zijn gemaakt door Susanne Hurenkamp.
 De zeemeerminnen werken met regisseurs Joop van der Linden, Isil Vos en Laetitia Trimbos.
Al voor hun conservatoriumstudies zongen Tenar, Wieke, Anne en Jennifer samen in muziektheaterproducties. De Zingende Zeemeerminnen geeft hun langdurige samenwerking een bijzonder leuk vervolg.

www.zingendezeemeerminnen.nl
 


 Genre: muziek

Dagen:
Zondag 21 oktober: 11:00, 12:00, 16:00 uur

Locatie: Molenplaats
Adres: Zijpendaalseweg 24A, Arnhem (vh bezoekerscentrum Sonsbeek)

Duur: 25 minuten
Entree: 3,50 euro
Kaartverkoop aan de deur.