.
 
 
              

Kindershow Anders met Sander

Babello Entertainment

Wijkvereniging inSchuytgraaf organiseert in samenwerking met Babello Entertainment een gevarieerde en interactieve show voor de hele familie.

Allround Entertainer Sander is al ruim 12 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Sander maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.

Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een dure en charmante assistente, maar haalt hij kinderen uit het publiek om hem te helpen.

 Genre: theater
Leeftijd: 3 +

Dagen:
Zondag 21 oktober: 13:30 tot 14:15 en 15:00 tot 16:45 uur

Locatie: Theaterzaal in MFC Omnibus
Adres: Pallas Atheneplein 2, Arnhem

Duur: 60 minuten
Entree: 2,50 euro
Inschrijven via de wijkwebsite van Schuytgraaf:
Reserveren: Klik hier om te reserveren