.
 
 
              

Doornroosje de musical

van Hoorne Productions, Sita ea

Je valt zeker niet in slaap bij deze magische musical boordevol aanstekelijke liedjes, betoverende meerstemmigheid, vrolijke dansjes en hilarische humor!

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?  

Magische familievoorstelling
Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 100.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel.

Doornroosje De Musical is een adembenemende, feeërieke voorstelling voor de hele familie.

Sprookjesafterparty en meet & greet met alle acteurs van Doornroosje De Musical in de foyer.
 

Kinderen mogen verkleed als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd.

 Genre: muzikale sprookjes
Leeftijd: 4 +

Dagen:
Zondag 13 oktober: 14:30 uur

Locatie: Stadstheater
Adres: Velperbinnensingel 10, Arnhem

Entree: vanaf 19,50 euro
Reserveren: www.musisenstadstheater.nl