.
 
 
              

De kikkerkoning & De verjaardag van tante Teuntje ( combi-ticket )

Danstheater LethDansant

De kikkerkoning & De verjaardag van tante Teuntje ( combi-ticket )

De Kikkerkoning

De waterlelies dansen elke dag mooi en gelukkig, samen met de heks van de wilg. Maar op een dag komen een koning en zijn paard zo wild tikkertje spelen bij de vijver, dat zij de lelies kapot maken. De heks is boos en daarom verandert zij de koning in een kikker. Zo moet hij voor altijd in de vijver bij de wilg wonen om te leren lief te zijn voor de lelies en al het andere dat er groeit en bloeit. De vloek zal opgeheven worden wanneer iemand hem zo lief vindt, dat hij een kus van diegene krijgt. De kikkerkoning is erg verdrietig, want hij is nu zo’n lelijke kikker dat hij niet kan geloven dat iemand hem ooit een kus durft te geven. Hij laat zich liever aan niemand zien en verstopt zich vol schaamte achter de wilg. Plotseling komt er een gouden bal de vijver in rollen. Die is van een vrolijke, maar wilde prinses. De waterlelies willen de bal niet aan haar terug geven en de prinses is erg verdrietig. Zou de kikkerkoning zichzelf aan deze mooie prinses durven te laten zien? Zodat hij haar kan helpen met de gouden bal?

De verjaardag van tante Teuntje

Tante Teuntje is jarig en daarom geeft ze een feestje. Gelukkig helpt Lobbes de hond haar met het uitzoeken van een feestjurk. Daar had tante Teuntje nog geen tijd voor gehad, want zij was te druk met het bakken van een hele grote taart. Straks komen Klaartje Zonneschijn en mevrouw Zuurpruim op verjaardagsbezoek. Misschien komt de ondeugende Kriemie de poes ook; hopelijk gedraagt zij zich op het feestje.

De verjaardag van tante Teuntje is een familievoorstelling, speciaal voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met acht jaar.

Muziek: Steffie van Leth

Choreografie: Steffie van Leth

Duur: 25 minuten

 Genre: Dans
Leeftijd: 4 +

Dagen:
Zaterdag 19 oktober: 11:00 uur
Zondag 20 oktober: 11:00 uur

Locatie: Theater het Hof
Adres: Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem

Duur: 105 minuten
Entree: 12,50 p.p. inclusief twee voorstellingen en een pauze-consumptie
Reserveren: