.
 
 
              

Masha en de beer

Poppentheater Koekla

Masha is een vrolijk en kwiek meisje dat zich graag overal mee bemoeit. Haar beste vriend is… een beer. Een grote bruine beer die het circus is ontvlucht en in het bos is komen wonen. Hij vindt het daar lekker rustig, maar soms is hij ook wel erg eenzaam. Komt dat even goed uit: Masha kan wel een speelkameraad gebruiken. Samen beleven ze veel spannende avonturen in het bos!


De allernieuwste peuter- en kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla over de vriendschap tussen een meisje en een grote, sterke beer is gebaseerd op een geliefd Russisch sprookje. Met prachtige poppen en wondermooie muziek belooft het een feest voor jong en oud te worden.

Poppentheater Koekla 


Professioneel poppenspel in mooi vormgegeven producties met een heldere verhaallijn. Daar staat Poppentheater Koekla voor. Het gezelschap biedt kwaliteit en wil graag overal voor jonge kinderen kunnen spelen, in theaterzalen en op festivals maar zeker ook op scholen. Inspiratie vinden zij in sprookjes vanwege de universele waarden.

Ze staan open voor nieuwe ontwikkelingen in hun vak en dit is terug te zien in de toegepaste animatie en de interessante samenwerking met muzikanten en dansers. Grote internationale belangstelling en waardering zorgden voor tournees in Europa en China, waar zij drie Awards wonnen – voor beste kindervoorstelling en vormgeving/poppen.

Spel: Christina Boukova

Medewerkers: Gilian Dierdorp (decor en techniek), Jevgeni Bondarenko, Elena Beresneva, Admar Kwant
 

Na afloop van de voorstelling is er een meet en greet en kun je op de foto!Leeftijd: 3 +

Dagen:
Donderdag 17 oktober: 11:00 (UITVERKOCHT) en 14:30 uur
Vrijdag 18 oktober: 11:00 en 14:30 uur

Locatie: Theater de Leeuw
Adres: Leeuwensteinplein 1, 6824 DA Arnhem

Duur: 50 minuten
Entree: 6 euro
Reserveren: theaterdeleeuw.nl