.
 .
              

Belle en het Beest De Musical

Bettina Holwerda, Kick Spijkerman ea

Kleurrijke sprookjesmusical met Bettina als Belle. Beestachtig goede humor voor jong én oud!  

Echte schoonheid zit diep vanbinnen, zo leert het bekende verhaal van deze sprookjesvoorstelling. In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Bettina de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Prins verandert in lelijk beest
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee: het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Op de foto met de cast
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

CREDITS

spel: Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.
regie: Bas Groenenberg


Tickets kopen:
Voorstelling 13:00 uur
Voorstelling 16:00 uur

 

 Leeftijd: 4 +

Dagen:
Vrijdag 29 oktober: 13.00 uur en 16.00 uur

Locatie: Musis en Stadstheater
Adres: Velperbinnensingel 10, Arnhem

Entree: €22,00