.
 .
              

Mozart's Toverfluit

Emmy van Diesen, Hendrik Vonk, e.a.

Tijdens het sprookjesfestival 2021 brengen Hendrik Vonk, internationaal bekend en ervaren opera-professional, en de getalenteerde Oosterbeekse coloratuursopraan Emmy van Diesen, een unieke voorstelling van Wolfgang Amadeus Mozarts Zauberflöte samen met de Utrechtse kunstenaar Jules Enneking, die alle figuren uit deze sprookjesachtige opera uit hout gesneden heeft.

Een verteller leest het verhaal voor, op een voor jong en oud begrijpelijke wijze, waarbij in een uur tijd alle muzikale hoogtepunten ten gehore worden gebracht. Het verhaalt over de grappige vogelvanger Papageno, de van sterren-stralende vurige Koningin van de Nacht, haar lieftallige dochter Pamina die gered moet worden door de integere en naar de waarheid zoekende Prins Tamino, de Hogepriester Sarastro, zijn boosaardige knecht Monostatos en Papagena, het meisje dat perfect matcht met de vogelvanger.

De highlights uit Mozarts Zauberflöte worden gezongen in het Duits. Het verhaal wordt in het Nederlands voorgelezen. De vrouwenrollen worden vertolkt door Emmy van Diesen en de mannenrollen door Hendrik Vonk. Een verkleedpartij is het gevolg. 

Onze Amadeus of zijn zus Nannerl neemt plaats achter de historische Londense Grand Erard concertvleugel in de Concertzaal Oosterbeek.

Uitvoerenden

Emmy van Diesen (sopraan)

Hendrik Vonk (tenor)

Corrie Janse / Arie Vonk (piano)

Jules Enneking (maker van houten beelden)

Verteller

Contact

Website: hendrik-vonk-tenor.com

FB: Erard-trio

KLIK HIER voor de route naar deze locatieLeeftijd: 3 +

Dagen:
Zondag 24 oktober: 14:00 en 16:00
Zondag 31 oktober: 14:00 en 16:00

Locatie: Concertzaal Oosterbeek
Adres: Rozensteeg 3, Oosterbeek

Entree: € 15,-- (12+) € 10,-- (3+)
Reserveren: Klik hier of op de knop Tickets om kaarten te reserveren.