Het Spetterende Introdansbal!

Introdans

Over het Introdansbal
Dans samen met je broertje, mama, vriendje of oppas of familie op ons Spetterende Introdansbal en …waan je in de feestelijke wereld van Introdans! Introdans tovert op donderdag 22 oktober haar Studiotheater om tot heuse balzaal en organiseert een echt Introdansfeest waarvoor jij bent uitgenodigd! Samen met je ouders, vriendje, zusje, buurvrouw of opa dans je op dezelfde balletvloer als onze dansers! 

Deze dansworkshop is speciaal bedoeld voor iedereen van 4 tot 104 jaar jong. Je bent nooit te oud om met de voeten van de vloer te gaan: bij Introdans kan iedereen dansen! Familie, buren, oppassen, vriendjes of vriendinnetjes, iedereen is welkom. Geef je samen op en verheug je op ons Introdansbal!

LET OP: De eerste workshop is UITVERKOCHT

Over Introdans
Introdans onderscheidt zich als gerenommeerd Arnhems dansgezelschap al ruim 50 jaar door het onder de aandacht brengen van dans aan een zo groot mogelijk publiek. Deze missie sijpelt door in alles wat Introdans doet, van familievoorstellingen tot workshops in het (speciaal) onderwijs tot maatschappelijke projecten. Wij dansen met iedereen! Ontmoeting en participatie staan altijd centraal. Introdans wil dat iedereen samen met  familie, vrienden, buren, ongeacht leeftijd of beperking, kan genieten van actieve dansworkshops, gegeven door een team dat bedreven is in inclusieve dansactiviteiten. 

 Leeftijd: 4 +

Dagen:
Donderdag 27 oktober: 13.00 uur & 14.30 uur

Locatie: Introdans
Adres: Vijfzinnenstraat 82, Arnhem

Duur: 60 minuten (+kwartier voor aanvang aanwezig!)
Entree: € 7,50
Reserveren: via de website van Introdans