Mozarts Toverfluit

Hendrik Vonk & Emmy van Diesen

Mozarts Zauberflöte
Tijdens het sprookjesfestival 2022 brengen Hendrik Vonk, internationaal bekend en ervaren (opera-) professional, en de getalenteerde coloratuursopraan Emmy van Diesen, een unieke voorstelling van Wolfgang Amadeus Mozarts Zauberflöte samen met de Utrechtse
kunstenaar Jules Enneking, die alle figuren uit deze sprookjesachtige opera uit hout gesneden heeft. Deze bijzondere voorstelling is te zien in de Eusebiuskerk in Arnhem.

Over de voorstelling
Een verteller leest het verhaal voor, op een voor jong en oud begrijpelijke wijze, waarbij in een uur tijd alle muzikale hoogtepunten ten gehore worden gebracht. Het verhaalt over de grappige vogelvanger Papageno, de van sterren-stralende vurige Koningin van de Nacht, haar lieftallige dochter Pamina die gered moet worden door de integere en naar de waarheid zoekende Prins Tamino, de Hogepriester Sarastro en Papagena, het meisje dat perfect matcht met de vogelvanger. De highlights uit Mozarts Toverfluit worden gezongen in het Duits. Het vereenvoudigde verhaal wordt in het Nederlands voorgelezen. De vrouwenrollen worden vertolkt door Emmy van Diesen en de mannenrollen door Hendrik Vonk. Een verkleedpartij is het gevolg. Corrie Janse neemt plaats achter het klavier.

Let op: De kaartverkoop voor deze voorstelling wordt verzorgd door De Vloer, School voor Podiumkunsten.Leeftijd: 3 +

Dagen:
Zondag 23 oktober: 11.00 uur
Maandag 24 oktober: 14.00 uur
Dinsdag 25 oktober: 14.00 uur

Locatie: Eusebiuskerk
Adres: Kerkplein 1, Arnhem

Duur: 1 uur
Entree: Kinderen €7,50, volwassenen €12,50
D.m.v. entreebewijs voorverkoop
Reserveren: via deze website