Toverkunst schilderij | Ouder & kindworkshop 3+

Kleurstroom & de Arnhemse Kinderboekwinkel

Over de workshop Toverkunst Schilderij
Zijn jij en je (klein)kind dol op verven en knutselen? En lijkt het jullie leuk om samen een mooi Toverkunstwerk te maken voor thuis? Dan is deze activiteit echt wat voor jullie! Tijdens de workshop gaan jullie samen aan de slag met verf, glitters en sprookjesachtige vormen. Maak een zelfbedachte vorm of bijvoorbeeld een vlinder, slang of eenhoorn die zo zouden kunnen zijn weggelopen uit een sprookjesboek. Deze werken jullie uit in gekleurde en glinsterende lijnen. Jullie gaan naar huis met een prachtig Toverkunst schilderij, gemaakt door jullie samen!

Broertjes & zusjes
Wil je jouw eigen kunstwerk maken, maar vandaag graag aansluiten omdat je jongere broertje of zusje met een ouder meedoet, laat het Kinderatelier Kleurstroom weten. Als hier nog ruimte voor is, is dit ook een mogelijkheid.

Andere activiteiten in de kinderboekwinkel
Op zaterdag 14 oktober is de Voorleesprinses aanwezig, en op zondag 15 oktober kun je meedoen aan de Vossenjacht. Beide activiteiten zijn gratis. Op maandag 16 oktober kun je aansluiten bij de workshop Toverkunst Schilderij voor kinderen van 6 jaar en ouder. De workshops vinden plaats in Kinderatelier Kleurstroom, boven de boekwinkel.Leeftijd: 3 +

Dagen:
Zaterdag 21 oktober: 10:30 en 13:30 uur

Locatie: Kleurstroom Kinderatelier, boven Kinderboekenwinkel
Adres: Weverstraat 26, 6811 EM Arnhem

Duur: 1,5 uur
Entree: €15 per kind & ouder
Reserveer tijdig een plekje o.v.v. naam en leeftijd kind en het gewenste tijdstip. Er is plaats voor een beperkt aantal koppels. Na een bevestiging zijn jullie aangemeld.
Reserveren: info@kleurstroom.nl