Toverkunst schilderij - Workshop 6+

Kleurstroom i.s.m. De Arnhemse Kinderboekwinkel

Over de workshop Toverkunst Schilderij
Ben je graag creatief bezig en vind je het leuk om mooie dingen tevoorschijn te toveren? Dan is deze workshop echt wat voor jou! Tijdens de workshop ga je aan de slag met verf, glitters en een magische woord. Dit kan een zelf bedacht toverwoord zijn, of bijvoorbeeld je eigen naam. Dit woord werk je uit in gekleurde en glinsterende letters en vervolgens versier je je kunstwerk zoals jij het wilt. Je gaat naar huis met een prachtig Toverkunst schilderij! 

Andere activiteiten in de kinderboekwinkel
Op zondag 15 oktober kun je meedoen aan de Vossenjacht! Op maandag 16 oktober kun je aansluiten bij de workshop Toverkunst Schilderij voor kinderen van 3 jaar en een (groot)ouder. De workshops vinden plaats in Kinderatelier Kleurstroom, boven de boekwinkel. Op zondag 22 oktober released Nacht-Theater hun hoorspel 'Omdat ik Alleen' in de Kinderboekwinkel. Komt dat horen!Leeftijd: 6 +

Dagen:
Maandag 16 oktober: 10:30 en 13:30

Locatie: Kleurstroom Kinderatelier, boven Kinderboekenwinkel
Adres: Weverstraat 26, 6811 EM Arnhem

Duur: 1,5 uur
Entree: €12,50 per kind
Reserveer tijdig een plekje o.v.v. naam en leeftijd kind en het gewenste tijdstip. Er is plaats voor een beperkt aantal kinderen. Na een bevestiging ben je aangemeld.
Reserveren: info@kleurstroom.nl