Allemaal beestjes

Troef Theater

Over de voorstelling Allemaal Beestjes
Begint het al te kriebelen? Als je het boek ‘Eric of het klein insectenboek’ wel eens hebt ingekeken, dan vraag je je vast af hoe het zou zijn om als klein beestje in je eigen tuin te leven. Met bloemen zo hoog als flatgebouwen en insecten die misschien nog groter zijn dan jijzelf.

Tijdens deze voorstelling kom je daar misschien achter.. Tom en Ed stappen in de ‘beestjes machine’ en veranderen in reusachtige kriebelbeestjes. Deze beestjes blijken ook nog eens heel muzikaal te zijn, maar dan wel op hun eigen manier. Lukt het de kinderen om mee te doen?

'Allemaal beestjes’ is een vrolijke, interactieve en muzikale voorstelling. Tijdens de voorstelling wordt er gezongen, muziek gemaakt op verschillende instrumenten en gaan Tom en Ed samen met de kinderen aan de slag met bodypercussie.

Over Troef-Theater
Troef-Theater bestaat uit twee enthousiaste vakspecialisten muziek voor het basisonderwijs. Troef verzorgt interactieve muzikale voorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd, waarin energie, plezier, verbeelding en creativiteit voorop staan. Bezoekers worden uitgedaagd om mee te denken en mee te doen, ieder op z’n eigen manier.

Over de Molenplaats
Aan de rand van Park Sonsbeek ligt Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek: dé plek voor informatie en inspiratie over groen en groenbeleving in Arnhem. Tijdens het Sprookjesfestival kun je bij de Molenplaats ook terecht voor de voorstellingen Zeetastisch, van Groentje DoeTheater, en Op pad door de stad met Puck Paddenstoel van theatermaker Marin Kroon.Leeftijd: 4 +

Dagen:
Zaterdag 21 oktober: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur
Zondag 22 oktober: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur

Locatie: Sonsbeekpark, Molenplaats
Adres: Zijpendaalseweg 24A, Arnhem (vh bezoekerscentrum Sonsbeek)

Duur: 45 minuten
Entree: €5,00
Reserveren via de mail
Reserveren: troef-theater@outlook.com