Magie in Tuin de Lage Oorsprong

Tuin de Lage Oorsprong

Over Tuin de Lage Oorsprong
Vlakbij Arnhem, in het mooie Oosterbeek, vind je Tuin de Lage Oorsprong. Een sfeervolle tuin met kunst- en muziek waar altijd iets te beleven en te ontdekken is. De tuin raakte zwaar beschadigd in WOII en verviel tot niemandsland, totdat betrokken Oosterbekers de tuin weer lieten herrijzen. Nu is de tuin met haar historische elementen, sculpturen en gevarieerde begroeiing een schitterende plek om tot rust te komen en te genieten.

Magie in Tuin de Lage Oorsprong
Op zondag 15 oktober stelt de tuin haar deuren open voor het Sprookjesfestival. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te doen en te beleven, dus kom langs en maak het mee!

Programma 
Er is een doorlopend programma:

Sprookjesspeurtocht 
Van 13u tot 17u is er doorlopend de sprookjes speurtocht. Speur naar de kabouters, los alle sprookjesvragen op en win een lekkere verrassing aan het einde! Deelname aan de speurtocht: €2,50 per kind. Ranja en wat lekkers zijn in de tuin verkrijgbaar.

Workshop & voorstellingen in de oranjerie of kas:

  • 13.30 u-14.45 u workshop 'Maak je eigen sprookjeshuis' door Roozeboos
    Deelname kosteloos
  • 15.00u-15.45u voorstelling 'Freule Pe en de oude tovenaar' door Hans Platenkamp & Astrid Reijers met muziek van Sophie Platenkamp
  • 16.10 u-16.50 u workshop “maak je eigen sprookjeshuis” door Roozeboos
    Deelname kosteloos

Tickets 
Deelname aan de workshops is gratis. Let op: kom op tijd want er is een beperkt aantal plaatsen. Kidstickets voor Freule Pe zijn online te boeken voor €5,- excl. boekingskosten, tickets aan de tuinpoort kosten €6,50.
Dagen:
Zondag 15 oktober: 13:00 tot 17:00 uur

Locatie: Tuin de Lage Oorsprong
Adres: Van Borsselenweg 36, 6862 BJ Oosterbeek

Duur: Zie programma
Entree: Zie programma
Reserveren: Reserveren voor de voorstelling