Vossenjacht van Kinderboekfiguren

De Arnhemse Kinderboekenwinkel

Over de Vossenjacht van Kinderboekfiguren
Er lopen allerlei figuren uit kinderboeken rond in de Weverstraat en in de hele omgeving van De Arnhemse Kinderboekwinkel. Als je goed oplet, zie je Buurman & Buurman klussen. Of Dolfje Weerwolfje rondrennen. Jip en Janneke laten samen Takkie uit en de Gruffalo is op zoek naar een lekker muizenhapje. En waar heeft Wally zich verstopt? Willy Wonka en Sjakie van de Chocoladefabriek zijn er, en Dummie de Mummie. En wie nog meer? Wil jij ze ook zien? Wil je de Gruffalo een handje geven of hoge sprongen maken met Kikker? Wil je dieren redden met Superjuffie (voor ze weer wegvliegt)? Kom dan langs... maar je moet ze wel eerst weten te vinden! In de Kinderboekwinkel haal je een deelnemerskaart. Als je iedereen hebt gevonden, lever je je kaart weer in en krijg je een leuke verrassing!

Over de Arnhemse Kinderboekwinkel
De Arnhemse Kinderboekwinkel is al meer dan 30 jaar een begrip in de binnenstad. Je vind er meer dan 8000 verschillende kinderboeken en jeugdromans; van knisperboekjes voor de allerkleinsten tot literatuur voor 15-plussers en alles daar tussenin.

Andere activiteiten in de kinderboekwinkel
Tijdens het Sprookjesfestival kun je op maandag 16 oktober aansluiten bij de workshop Toverkunst Schilderij voor kinderen van 6 jaar en ouder. Op zaterdag 21 oktober staat de ouder & kind workshop gepland, deze is speciaal geschikt voor jongere kinderen vanaf 3 jaar samen met een (groot)ouder. De workshops vinden plaats in Kinderatelier Kleurstroom, boven de boekwinkel. Op zondag 22 oktober released Nacht-Theater hun hoorspel 'Omdat ik Alleen' in de Kinderboekwinkel. Komt dat horen!Leeftijd: 2 +

Dagen:
Zondag 15 oktober: 14.00-15.30 uur

Locatie: De Arnhemse Kinderboekwinkel
Adres: Weverstraat 26, 6811 EM Arnhem

Duur: 1,5 uur
Entree: Gratis
Reserveren niet nodig