SprookjesKaravaan Schuytgraaf

Sprookjesfestival

Vorig jaar zijn we gestart met de SprookjesKaravaan. Een initiatief voor en door Arnhemmers dat tijdens het Sprookjesfestival exclusief te zien is. Op maandag 16 oktober is er bij winkelcentrum Schuytgraaf van alles te doen. De activiteiten vinden op verschillende momenten plaats, dus kom langs en laat je verrassen!

Gratis voorstelling + strippenkaart
Toegang tot de SprookjesKaravaan is gratis, je bent van harte welkom bij de korte voorstelling Rijnie Rijn Skipt. Wil je meedoen aan de activiteiten? Voor €1,50* koop je een strippenkaart waarmee kinderen aan kunnen sluiten bij activiteitencarrousel van de SprookjesKaravaan;

  • er is een springkussen,
  • je kunt je eigen masker maken of een toverstaf knutselen,
  • er zijn sprookjes plaktattoos,
  • er is een kleine kabouterspeurtocht,
  • we lezen voor,
  • er is een echte kabouterlimonadefontein!

Bij slecht weer verhuizen we naar MFC de Omnibus in de buurt. Kom ook en vertel het aan al je vriendjes, want hoe meer zielen, des te meer vreugd!

*Ben je in het bezit van een geldige Gelrepas? Op vertoon hiervan is meedoen gratis. 

Leer vliegen bij Vliegschool de Toverwolk!
In een stoere vliegeniersjas leer jij de basis van het tapijtvliegen en landen op een van de Fakirs betoverende tapijten. Vele heksen, fakirs en feeën gingen je voor en haalden hun vliegbrevet bij Vliegschool de Sprookjeswolk. Dus kom ook en sluit aan! Lees hier meer over de vlieglessen.

Let op: Deelname aan deze activiteit kost €1,50. Het ticket kun je ter plekke betalen en staat los van de activiteitencarrousel van de SprookjesKaravaan.

Dit was tijdens een van de voorstellingen van de SprookjesKaravaan in Schuytgraaf in 2022.

Wanneer en waar?
De SprookjesKaravaan komt niet alleen naar deze wijk! Bekijk hier wanneer de SprookjesKaravaan bij jou in de buurt is en doe mee!
Dagen:
Maandag 16 oktober: 13:00 tot 15:30 uur

Locatie: Winkelcentrum Schuytgraaf
Adres: Fortunastraat, 6846 XB Arnhem

Duur: Doorlopend
Entree: Toegang is gratis, meedoen €1,50*